EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta cloud as a service

Miten minun pitäisi ajatella cloud as a service?

Kuinka säästät dataa ja infrastruktuuria yrityksessäsi tai organisaatiossasi? Tapahtuuko se omalla palvelimellasi? Käyttämällä sen sijaan alustaa tietojen pilvitallennusta varten, kaikki tallennetaan paljon turvallisemmalla tavalla. Mutta se ei johdu pelkästään turvallisuudesta, että sinun tulee valita tallennuspalvelusi ja tietosi pilveen. Nykypäivän pilvipalvelut ovat kehittyneitä alustoja, jotka voidaan räätälöidä yrityksesi ja tarpeidesi mukaan. Täällä voit asettaa korkeat vaatimukset infrastruktuurille ja hyödyntää innovatiivisia toimintoja. Compliance, eli sääntöjen noudattaminen, on asia, jossa pilvipalvelu voi auttaa sinua. Kaikki yrityksesi helpottamiseksi. BusinessWith auttaa sinua löytämään oikean pilvipalvelun. Tervetuloa meille vertailemaan cloud as a service.

Mikä cloud as a service minun pitäisi valita?

BusinessWithissä voit hyödyntää Suomen markkinoilla tänään saatavilla olevia pilvipalveluita. Mutta kumpi kannattaa valita? Tässä on huomattava joukko eroja. Löydät joustavia ja mukautuvia ratkaisuja, mutta myös sellaisia, jotka antavat mahdollisuuden integroida yrityksen olemassa olevat IT-rakenteet. **Jotkin kanssamme markkinoimistamme tavarantoimittajista sopivat paremmin isompiin yrityksiin, valmistaviin yrityksiin, verkkokauppaan tai miksei julkiselle sektorille paremminkin. Monia voidaan myös laajentaa kasvutavan mukaan. BusinessWithin neuvomme on vertailla eri pilvialustojen eri toimintoja ja kapasiteettia, jotta löydät lopulta sinulle parhaan pilvipalvelun. Tarvitsetko lisää neuvoja tai apua matkan varrella? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tukea järjestelmäsi tai pilvivalinnan suhteen.

Pilven edut cloud as a service

Lista 1 eri Cloud as a service

Lajittele
Azure

Azure

Microsoft

Azure on Microsoftin kehittämä matalan koodin ohjelma, ja se on kattava järjestelmä, joka on skaalattavissa useilla erityyppisillä moduuleilla, kuten iPaaS-järjestelmänä toimivilla moduuleilla. Järjestelmä on suunniteltu ohjelmien kehittämiseen rajoitetulla koodilla ja se voi tarjota ratkaisuja halvemmalla kuin monimutkaisilla koodilla kehitetyillä järjestelmillä, samalla kun se tarjoaa useita its...

Lisätietoja Azure

Pilven edut cloud as a service

Pilvialustat tai pilvipalvelut antavat asiakkailleen mahdollisuuden tallentaa tietoja pilveen riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat. Suuri etu sinulle asiakkaana on siis se, ettei sinun tarvitse tallentaa tietoja omalle palvelimellesi tai kovalevyllesi. Tämä tarkoittaa, että koko asiasta tulee vähemmän herkkä. Pilvialustojen joustavuus ja skaalautuvuus on suuri syy valita tällainen alusta.

BusinessWithissä neuvomme hyödyntämään joustavaa vertailupalveluamme, jossa voit helposti vertailla eri alustoja keskenään. Lue arvosteluja, osallistu hintoihin ja aloita siitä, millainen yritys olet - ja mitä tulevaisuuden tarpeita sinulla voi olla. Näin on helpompi ymmärtää, mikä pilvipalvelu sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Utelias? Tervetuloa vertailemaan löytääksesi sinulle sopivan pilvipalvelun.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API-hallinta

API Managementin avulla käyttäjä voi sisällyttää ulkoisiin sovelluksiin erilaisia toimintoja, kuten hakuja, hallintaa ja päätöksentekoa. Tarvitaan vain integrointi kyseiseen sovellukseen, mikä avaa uuden maailman muun muassa tekoälylle ja koneoppimiselle.

Data-analytiikka

Data-Analytics-toiminnon avulla käyttäjä voi helposti automatisoida ja jakaa eri lähteistä peräisin olevia tietoja samassa paikassa. Kehittyneet työkalut tietojen kokoamiseen, analysointiin ja muuttamiseen käyttökelpoisiksi oivalluksiksi.

Hallintatyökalut

Kokoelma työkaluja, jotka helpottavat eri järjestelmänvalvojien välistä yhteistyötä ja yhteensopivuutta. Ominaisuuksien avulla järjestelmänvalvojat voivat myös valvoa infrastruktuuria ja sovelluksia, tarjota ja määrittää resursseja, päivittää sovelluksia, analysoida uhkia ja varmuuskopioida erilaisia resursseja koko järjestelmän laajuisesti.

Hybridi + monipilvi

On kokoelma erilaisia ratkaisuja, joiden avulla käyttäjät voivat integroida sekä pilvipalvelut että fyysiset palvelimet paikan päällä toisiinsa tehostaakseen ja laajentaakseen IT-infrastruktuuria ja yhdistääkseen eri ympäristöjä.

IoT-palvelut

IoT-palvelut mahdollistavat sellaisten sovellusten ja laitteiden kehittämisen, jotka mahdollistavat yhteyden tavallisen infrastruktuurin ja eri laitteiden välillä turvallisella ja luotettavalla tavalla. Lisäksi voidaan rakentaa muita palveluja ja toimintoja syvempää integrointia varten.

Kehittäjän työkalut

Ominaisuus on kokoelma erilaisia kehittäjätyökaluja, joiden avulla käyttäjä voi koodata useimmilla ohjelmointikielillä erilaisilla alustoilla, joilla on myös useita erilaisia integrointimahdollisuuksia.

Säiliöt

Containereiden avulla käyttäjät voivat siirtää olemassa olevia sovelluksia ja kehittää erilaisia mikrosovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat tuottaa arvoa nopeammin. Konttien avulla on myös mahdollista kehittää, päivittää ja ottaa käyttöön konttipohjaisia sovelluksia ja hallita niitä suuressa mittakaavassa tehokkaasti.

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla käyttäjä voi rakentaa, hallita ja jakaa erilaisia tietomalleja nopeasti ja helposti. Järjestelmän avulla tietojen ylläpitäjät pystyivät integroimaan erilaisia koneoppimistoimintoja yhdessä avoimen lähdekoodin ja ohjelmistojen kanssa omaan järjestelmäänsä tuottavuuden lisäämiseksi ja manuaalisen työn vähentämiseksi.

Turvallisuus ja identiteetti

Tietoturvapalvelut, jotka suojaavat organisaation tietoja, sovelluksia ja infrastruktuuria tunnistamalla ja säätelemällä nopeasti erilaisia uhkia. Palvelut mahdollistavat yhtenäisen tietoturvahallinnan sekä pilvipalveluissa että fyysisissa paikannuspalveluissa.

Verkostoituminen

Verkkotoiminnot, jotka mahdollistavat turvalliset ja nopeat yhteydet yrityksen infrastruktuurin eri sovellusten ja palvelujen välillä.